Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

rada ohledně výběru brousku na nože

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně výběru brousku na nože. V zásadě mám dva typy nožů, klasické kuchyňské které jenž mají tvrdost kolem ca 55 HRC, nebo nože s damascénské oceli o tvrdosti 60-61HRC. Prosím můžete mi nějaké brousky doporučit. Předem Vám děkuji

Vážený zákazníku,

většinou doporučuji toto

Jeden kámen pro základní broušení

Dva kameny pro velmi dobré broušení

Tři kameny pro super jemné broušení

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu

Potřebujete poradit?

464 649 336
Po - Pá: 8:00 až 17:00 prodejna
Přidat dotaz do poradny
*
*
*